Klantbeoordeling 9,8/10

Retourneren

Retourinformatie

Alle meubelhoezen kunnen, indien ongebruikt en in de originele verpakking, geretourneerd worden. Je dient dit binnen 14 kalenderdagen, nadat je de bestelling hebt ontvangen, aan ons bekend te maken. Hierna heb je nogmaals 14 kalenderdagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Neem in het geval van een retour contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Bij een retour zijn wij genoodzaakt 30% van het aankoopbedrag in rekening te brengen omdat de meubelhoezen op maat en op bestelling worden gemaakt. Dit betekent dat wij 70% van het aankoopbedrag terugstorten. Indien je twijfelt over de kleur van de stof raden wij je aan eerst een staaltje van de stof te bestellen.

Stappen om een bestelling te retourneren

Neem binnen 14 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen contact met ons op per mail. Geef daarbij aan wat de reden is van het retourneren.
Verpak de producten, ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd in hun originele verpakking, en in niet meer dan één pakket.
Retourneer het product aan Norsemaison tenzij anders aangegeven door onze kantenservice. Houdt er rekening mee dat wij een retouradres in Portugal hebben. De kosten van het versturen van een pakket tot 5 KG is bij PostNL ongeveer 20 euro. 
Je bent verantwoordelijk voor de pakketten/producten tot deze zijn ontvangen door ons. Wij adviseren om de bon van de bezorgservice te bewaren en indien mogelijk het track- en traceernummer.
Wij dienen de producten binnen 14 kalenderdagen te ontvangen nadat je hebt aangegeven dat je de bestelling wilt retourneren.

Terugbetaling

We betalen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug nadat we de bestelling retour hebben ontvangen. De terugbetaling geschied op dezelfde wijze als de wijze van aankoop. Let op dat producten ongebruikt zijn en in de originele verpakking.

  • Gratis verzending vanaf €100 in Europa
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Productgarantie op alle bankhoezen
  • Klanten waarderen ons met een 9,8/10
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.