Klantbeoordeling 9,8/10

Ons verhaal

Hoe Norsemaison is ontstaan

Interieur is onze passie. En net als bij iedere passie zijn we daar graag mee bezig. Een nieuwe vaas, een andere salontafel, een ander vloerkleed. Interieur is een constant proces waar je al je creativiteit in kwijt kunt. Vaak begint de zoektocht naar nieuw meubilair bij IKEA. Wie is er nu niet gek op IKEA?! Hoogwaardige meubels met een uniek design tegen een scherpe prijs. Bij IKEA is het niet moeilijk om een goede bank te vinden waar je lekker de hele avond in kan wegkruipen. De hoezen van de meeste IKEA-banken kunnen gewoon in de wasmachine en dat is ideaal met kinderen of huisdieren. Ook als de hoezen na enige tijd niet meer schoon worden, versleten zijn of als je bent uitgekeken op de kleur dan is het natuurlijk fijn om nieuwe hoezen te kopen in plaats van een compleet nieuwe bank.

Maar als interieur je passie is, ontwikkel je vaak een eigen, unieke stijl. Helaas is het aanbod meubelhoezen van IKEA erg beperkt. Zo kwamen we op het idee om unieke hoezen te maken. Na een lange zoektocht hebben we in een authentiek atelier, die al jaren meubelhoezen produceert, een geschikte partner gevonden. Samen hebben we een selectie unieke stoffen geselecteerd en de exacte afmetingen van de IKEA-hoezen overgenomen. Na een lange periode van ontwikkeling hebben we sindsdien al veel mensen blij kunnen maken met een unieke hoes in hun eigen stijl voor het belangrijkste meubilair van de woonkamer: de bank. Vanaf nu is het dus mogelijk om zelfs elk jaargetijde het interieur en de bankhoes te kunnen veranderen. Zo kun je in de zomer voor een lichtere bankhoes kiezen en in de herfst of winter een warmere kleur zoals donkergroen, antraciet of oudroze.

Doordat de bank weer een nieuwe ronde mee kan voorkomen we verspilling. Bovendien maken we iedere bestelling op maat zodat we op die manier ook verspilling voorkomen.

sewing
  • Gratis verzending vanaf €100 in Europa
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Productgarantie op alle bankhoezen
  • Klanten waarderen ons met een 9,8/10
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.